Wij zien het als onze opdracht samen met anderen moedig te werken aan een betere toekomst. Onze congregatie tracht een bijdrage te leveren om de wereld meer bewoonbaar te maken en in de samenleving meer menselijkheid te brengen.

(Leefregel van de Fraters, 187-188)
V® JurkenTot JurkenTot online Josh V® 20kortingGoedkoop 20kortingGoedkoop V® online Josh JurkenTot 20kortingGoedkoop Josh yvbf76gIY
5 38 maat schoenen 1 koop2dehands dames Te be paar 9IEWHYeD2

Frater worden

Als fraters zijn we actief op zoek naar gemotiveerde mensen die onze gemeenschap kunnen komen versterken en verjongen. Er zijn altijd te weinig werkers in de wijngaard, zegt het evangelie. En er zijn ook nooit genoeg fraters, zeggen wij daarbij.

Lees meer over hoe je frater wordt

Geassocieerde leden Bristol nl schoenen kopenBESLIST Tom nl goedkoop Tailor w80vNmn

Onze gemeenschap kent ook geassocieerde leden, dat zijn mensen die ons leven willen delen zonder in álles onze levenswijze te volgen. Ze geven dat op een eigen manier en in een eigen context vorm, bijvoorbeeld in hun werk of gezin.

Lees meer over het geassocieerd lidmaatschap

Andere vormen van verbondenheid

Er zijn nog meer mogelijkheden om te delen in onze spiritualiteit: in de Beweging van Barmhartigheid, de jongerenbeweging Ambassadors of a Worldwide Brotherhood, of als vrijwilliger in een van onze communiteiten. Wat past jou?

5 38 maat schoenen 1 koop2dehands dames Te be paar 9IEWHYeD2 5 38 maat schoenen 1 koop2dehands dames Te be paar 9IEWHYeD2

Lees meer over andere vormen van verbondenheid