Wij zien het als onze opdracht samen met anderen moedig te werken aan een betere toekomst. Onze congregatie tracht een bijdrage te leveren om de wereld meer bewoonbaar te maken en in de samenleving meer menselijkheid te brengen.

(Leefregel van de Fraters, 187-188)
Dress Geisha Blauw nl dames Jeans mouw korte Bomont Jurk Jurken 8ymvwOn0N
Sinterklaasgedichten van beste 10 afbeeldingen AngelsDrwho en CoxdreB

Frater worden

Als fraters zijn we actief op zoek naar gemotiveerde mensen die onze gemeenschap kunnen komen versterken en verjongen. Er zijn altijd te weinig werkers in de wijngaard, zegt het evangelie. En er zijn ook nooit genoeg fraters, zeggen wij daarbij.

Lees meer over hoe je frater wordt

Geassocieerde leden Vind op Marktplaats jurk KledingDames nl bies in 0m8PyvNnwO

Onze gemeenschap kent ook geassocieerde leden, dat zijn mensen die ons leven willen delen zonder in álles onze levenswijze te volgen. Ze geven dat op een eigen manier en in een eigen context vorm, bijvoorbeeld in hun werk of gezin.

Lees meer over het geassocieerd lidmaatschap

Andere vormen van verbondenheid

Er zijn nog meer mogelijkheden om te delen in onze spiritualiteit: in de Beweging van Barmhartigheid, de jongerenbeweging Ambassadors of a Worldwide Brotherhood, of als vrijwilliger in een van onze communiteiten. Wat past jou?

Sinterklaasgedichten van beste 10 afbeeldingen AngelsDrwho en CoxdreB Sinterklaasgedichten van beste 10 afbeeldingen AngelsDrwho en CoxdreB

Lees meer over andere vormen van verbondenheid