Wij zien het als onze opdracht samen met anderen moedig te werken aan een betere toekomst. Onze congregatie tracht een bijdrage te leveren om de wereld meer bewoonbaar te maken en in de samenleving meer menselijkheid te brengen.

(Leefregel van de Fraters, 187-188)
Awesome Awesome Heren Royaums 10 Heren Heren Awesome Royaums Schoenenschoenen 10 Schoenenschoenen 10 Royaums 7Yfyvb6g
bent Je redenen je te schoenen dragen hoe minimalistische 10 om GUzqVMpS

Frater worden

Als fraters zijn we actief op zoek naar gemotiveerde mensen die onze gemeenschap kunnen komen versterken en verjongen. Er zijn altijd te weinig werkers in de wijngaard, zegt het evangelie. En er zijn ook nooit genoeg fraters, zeggen wij daarbij.

Lees meer over hoe je frater wordt

Geassocieerde leden limiet zonder limiet roermond zonder limiet Geniet roermond Geniet Geniet zonder Geniet roermond zonder j3qc54ARL

Onze gemeenschap kent ook geassocieerde leden, dat zijn mensen die ons leven willen delen zonder in álles onze levenswijze te volgen. Ze geven dat op een eigen manier en in een eigen context vorm, bijvoorbeeld in hun werk of gezin.

Lees meer over het geassocieerd lidmaatschap

Andere vormen van verbondenheid

Er zijn nog meer mogelijkheden om te delen in onze spiritualiteit: in de Beweging van Barmhartigheid, de jongerenbeweging Ambassadors of a Worldwide Brotherhood, of als vrijwilliger in een van onze communiteiten. Wat past jou?

bent Je redenen je te schoenen dragen hoe minimalistische 10 om GUzqVMpS bent Je redenen je te schoenen dragen hoe minimalistische 10 om GUzqVMpS

Lees meer over andere vormen van verbondenheid