Wij zien het als onze opdracht samen met anderen moedig te werken aan een betere toekomst. Onze congregatie tracht een bijdrage te leveren om de wereld meer bewoonbaar te maken en in de samenleving meer menselijkheid te brengen.

(Leefregel van de Fraters, 187-188)
Fashion marine Blue trui in 2019ProductsPinterest Ridge WE rsCtxBdhQ
toy voor barbie doll dolls schoenen pairs fashion 10 hakken sandalen 5R4j3ALq

Frater worden

Als fraters zijn we actief op zoek naar gemotiveerde mensen die onze gemeenschap kunnen komen versterken en verjongen. Er zijn altijd te weinig werkers in de wijngaard, zegt het evangelie. En er zijn ook nooit genoeg fraters, zeggen wij daarbij.

Lees meer over hoe je frater wordt

Geassocieerde leden Women Short jacquard dress For STEP straight Blanc ONE FJ30091 0wPOkn

Onze gemeenschap kent ook geassocieerde leden, dat zijn mensen die ons leven willen delen zonder in álles onze levenswijze te volgen. Ze geven dat op een eigen manier en in een eigen context vorm, bijvoorbeeld in hun werk of gezin.

Lees meer over het geassocieerd lidmaatschap

Andere vormen van verbondenheid

Er zijn nog meer mogelijkheden om te delen in onze spiritualiteit: in de Beweging van Barmhartigheid, de jongerenbeweging Ambassadors of a Worldwide Brotherhood, of als vrijwilliger in een van onze communiteiten. Wat past jou?

toy voor barbie doll dolls schoenen pairs fashion 10 hakken sandalen 5R4j3ALq toy voor barbie doll dolls schoenen pairs fashion 10 hakken sandalen 5R4j3ALq

Lees meer over andere vormen van verbondenheid